Sari la conținut
Home » Antidermatite

Antidermatite

Antidermatite este un remediu natural sub licenta Deniplant®

Ceai antidermatite

Ceaiul antidermatite este un modulator al microbiomului intestinal si cutanat Dermatita se vindeca de la sine inlaturand disbioza microbiomului de la nivel intestinal si cutanat, fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar.

Contine:

  • plante medicinale cultivate=45%
  • plante din flora spontana=15%
  • muguri de pomi fructiferi=15%
  • flori de pomi fructiferi=15%
  • fructe de padure=10%

Forma de prezentare:

Pulbere uscata si macinata ambalata la pliculete de ceai a 1 gram  fiecare.  30plicuri/pachet.

Proprietati:

  • -Moduleaza microbiomul intestinal si cutanat pentru inlaturarea disbiozei.
  • -Moduleaza sistemul imunitar sporind reactiile naturale de aparare si autovindecare.
  • -Regleaza metabolismul celular.
  • -Stopeaza hipersecretia glandelor sebacee.
  • -Actioneaza asupra infectiilor fungice.
  • -Actioneaza asupra cauzelor interne care produc dermatitele.

Indicat in : 

  • Dermatita seboreica.
  • Dermatita atopica.
  • Dermatita de contact.
  • Neurodermatita.
  • Dermatita scalp.
  • Dermatita cronica.
  • Dermatita alergica.
  • Matreata,

Administrare: 740ml ceai care se bea zilnic

Durata tratamentului: In raport cu evolutia bolii (2-4 luni)

Contraindicatii: Nu sunt.

Reactii adverse: Nu au aparut la folosinta indelungata.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data de pe prospect; se pastreaza la intuneric si temperatura constanta

Mod de preparare si folosire                      Intr-un litru de apa puneti plantele dintr-un pliculet.Se mai adauga o lamaie (100-150gr)cu coaja cu tot dupa ce ati spalat-o bine, taiata felii. Se fierbe pana raman 750ml (timpul de fierbere este 15-20minute dupa ce a dat in clocot). Dupa ce s-a racit se indeparteza lamaia si se indulceste dupa gust cu zahar sau miere(de preferinta miere). Daca se foloseste zahar pentru indulcire, acesta se va pune in apa odata cu plantele si lamaia, sa treaca si el prin procesul de fierbere.

Toata cantitatea de 750 ml se va bea in cursul zilei in mai multe prize (cate putin)

Tot in aceeasi zi se va manca si lamaia fiarta, cu coaja cu tot, indulcita dupa preferinta.